Hírek, újdonságok


2017.03. Elindult a Gerecse szertár webalapú foglaltsági listája

Gerecse Sziklamászó Sportegyesület kölcsönözhető eszközök lefoglaltsága link2017.03. Webkamera Gerecsében


A Kis-gerecsei kőfejtőnél webkamera működik, a háttérben, jobb oldalon Pisznice sziklafala látható tiszta idő esetén
2017.02. Új Gerecse kötelek az újpesti Bigwall mászóteremben !

2017.02.15-től 4 db új 40 méteres Edelrid Boa (9,8 mm) dinamikus előremászó kötéllel bővült az eszközparkunk, ami a Bigwall mászóterem területén aktív Gerecse Tagok számára továbbra is díjmentesen használható. Jó mászást!

Üdvözlettel:
 
Nagy Ervin egyesületi elnök
2017.02. Kedvezményes belépő az újpesti Bigwall mászóteremben !

A Bigwall mászóterem jóvoltából a Gerecse Sziklamászó Sportegyesület tagjai a tagságot bizonyító igazolvány felmutatásával (plasztik kártya) 1.700. Ft-os áron használhatják a Bigwall-t. Ez azt jelenti, hogy az 1.850. Ft-os egyedi belépő helyett közel a 10 alkalmas bérlet egységáráért, azaz 1.700. Ft-ért kapjátok meg az egyedi belépőt is, így nincs szükség arra, hogy 16.500. Ft-ért megvegyétek a bérletet, és nem áll benne a pénzetek. A 10 alkalmas bérlet érvényessége 1 év. Természetesen a hétköznap délelőtti kedvezményes időszakra ez nem vonatkozik. A kedvezmény az éves ármozgásokat beleértve 2015.10.04-től él számunkra.
 
Rossz hír, hogy érvényes (befizetett) Gerecse SE tagság szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez, illetve az All You Can Move kártyával, vagy Sportkártyával rendelkezők részére ez nem nyújt semmilyen kedvezményt.
 
Szeretettel várnak bennünket,
 
Üdvözlettel:
 
Nagy Ervin egyesületi elnök2017.01. Kedvezményes belépő az óbudai Monkey Boulder mászóteremben !

A Monkey Boulder mászóterem jóvoltából a Gerecse Sziklamászó Sportegyesület tagjai a tagságot bizonyító igazolvány felmutatásával (plasztik kártya) 1.665. Ft-os áron használhatják a Monkey Boulder-t. Ez azt jelenti, hogy az 1.850. Ft-os egyedi belépő helyett a 10 alkalmas bérlet egységáráért, azaz 1.665. Ft-ért kapjátok meg az egyedi belépőt is, így nincs szükség arra, hogy 16.800. Ft-ért megvegyétek a bérletet, és nem áll benne a pénzetek. További előnye, hogy a 2 hónapos lejárattal rendelkező bérlet nem marad a nyakadon, ha éppen máshová, vagy a szabadba jársz mászni. Ha a 10 alkalmas belépőt nem járod le 2 hónap alatt, akkor a megmaradt alkalmakat elvesztetted, bármi oka is volt (pl. nyaralás, sérülés, munka, egyéb). Ha mégis megvásárlod a 10 alkalmas belépőt, akkor 16.800. Ft helyett 15.120. Ft-ért kapjátok meg (csak 2 hónapig érvényes !). Természetesen a kedvezményes időszakokra és diák belépőre ez nem vonatkozik. A kedvezmény az éves ármozgásokat beleértve 2014.09.01-től él számunkra.
 
Rossz hír, hogy érvényes (befizetett) Gerecse SE tagság szükséges a kedvezmény igénybe vételéhez, illetve az All You Can Move kártyával, vagy Sportkártyával rendelkezők részére ez nem nyújt semmilyen kedvezményt.
 
Szeretettel várnak bennünket,
 
Üdvözlettel:
 
Nagy Ervin egyesületi elnök2015.09. Osztrák Alpin Club (OEAV) Biztosítás


Sok mászó köt OEAV biztosítást külföldi mászáshoz, alpesi teljesítményekhez, síeléshez. Ne legyen rá szükség, hogy használni kelljen, de ha esemény van akkor jó tudni mire számíthatunk.

Kucsera Bálint, a Gerecse Sziklamászó Sportegyesület oszlopos tagja osztja meg velünk személyes tapasztalatait ide kattintva.