Partnereink

Sportmászóedzés Blog

Ha konkrét edzéstippekre, vagy egyénre szabott edzésre van szükséged.

www.sportmaszoedzes.blogspot.com

Részletes információkat és további technikai instrukciókat találhattok, ahol egyéni kérdések megválaszolására és további edzéstippekre is van lehetőség.
Partnereink
Mászás.hu
Szakértelem és felszerelés


Ha azt a felszerelést szeretnéd megtalálni, amit a legjobban tudsz használni elképzeléseidnek megfelelően, korrekt ár/érték arányban.
A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület partnere a
technikai eszközök és mászófelszerelések  beszerzésére a Mászás.hu
                      
http://www.maszas.hu

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület köteles mászásait, edzéseit a Bigwall mászóteremben végzi. Minden egyesületi tagunk kedvezményes belépővel látogathatja a Bigwall-t, lásd. Gerecse tagság.
Minden egyesületi tagunk díjmentesen használhatja a Gerecsés köteleket (Edelrid Boa 9.8 mm).

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület oszlopos tagja Bubb Ferenc minden héten hétfőn és szerdán tart köteles mászóedzéseket a Bigwall csapatában.
Ha hatékonyan szeretnél fejlődni, érdemes ellátogatni az edzéseire, akár kezdő, akár tapasztalt mászó vagy.


Partnereink
A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület boulder mászásait, edzéseit a Monkey Boulder mászóteremben végzi. Minden egyesületi tagunk kedvezményes belépővel látogathatja a Monkey Boulder-t, lásd. Gerecse tagság.


A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület oszlopos tagja Komjáti Zoltán (06-20-2800-186) a Monkey Boulder heti edzésnaptárjában feltűntetett időpontoktól függetlenül, egyedileg egyeztetett időpontokban tart boulder mászóedzéseket.

Ha hatékonyan szeretnél fejlődni, érdemes ellátogatni az edzéseire, akár kezdő, akár tapasztalt mászó vagy.