Partnereink

Sportmászóedzés Blog Ha konkrét edzéstippekre, vagy egyénre szabott edzésre van szükséged.www.sportmaszoedzes.blogspot.com Részletes információkat és további technikai instrukciókat találhattok, ahol egyéni kérdések megválaszolására és további edzéstippekre is van lehetőség.

Partnereink

Mászás.hu Szakértelem és felszerelés Ha azt a felszerelést szeretnéd megtalálni, amit a legjobban tudsz használni elképzeléseidnek megfelelően, korrekt ár/érték arányban. A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület partnere a technikai eszközök és mászófelszerelések beszerzésére a Mászás.hu http://www.maszas.hu

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület köteles mászásait, edzéseit a Bigwall mászóteremben végzi. 5 éves kortól gyermek versenyzői felkészítés, válogatott keretre való felkészítés.

Minden egyesületi tagunk díjmentesen használhatja a Gerecsés köteleket (Edelrid Boa 9.8 mm).

Minden egyesületi tagunk díjmentesen használhatja az Edelrid Ohm felrántás elleni eszközt.

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület oszlopos tagja Bubb Ferenc minden héten hétfőn és szerdán tart köteles mászóedzéseket a Bigwall csapatában.

Minden hétköznap Beliczky Péter tart köteles mászóedzést, versenyzői felkészítést, válogatott edzést.

Kedden és csütörtökön Pagács Beatrix tart csoportos gyermegedzést 8-16 éves korig.

Ha hatékonyan szeretnél fejlődni, érdemes ellátogatni az edzéseire, akár kezdő, akár tapasztalt mászó vagy.

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület boulder mászásait, edzéseit a Monkey Boulder mászóteremben végzi. Minden egyesületi tagunk kedvezményes belépővel látogathatja a Monkey Boulder-t, lásd. Gerecse tagság.

A Gerecse Sziklamászó Sportegyesület bizonyos edzői a Monkey Boulder heti edzésnaptárjában feltűntetett időpontokban tartanak boulder mászóedzéseket:

Schmidt Tamás, Erbits Gergely, Kárpáti Manó, Lality Levente, Pagács Beatrix.

Ha hatékonyan szeretnél fejlődni, érdemes ellátogatni az edzéseire, akár kezdő, akár tapasztalt mászó vagy.

Partnereink